Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

måndag 17 januari 2011

Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes

 

3-luftslottet

Två svårt skadade personer tas in akut på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den ena är Lisbeth Salander, som är efterlyst misstänkt för dubbelmord. Hon har en livshotande skottskada i huvudet och måste opereras omedelbart. Den andre personen heter Alexander Zalachenko, en äldre man som är allvarligt skadad sedan Salander huggit honom med en yxa.
Den tredje och avslutande delen i Millenniumserien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander överlevde visserligen att bli levande begravd, men hennes problem är långt ifrån över. Zalachenko har tidigare varit yrkesmördare i den sovjetiska underrättelsetjänsten. Han är dessutom Salanders far och det är han som försökt ta livet av henne. Starka krafter vill tysta Lisbeth Salander en gång för alla.
Samtidigt skriver Mikael Blomkvist på ett avslöjande reportage som kommer att rentvå Lisbeth Salander och skaka regeringen, Säpo och hela landet i dess grundvalar.

 

Svår att lägga ifrån sig.. Särskilt när slutet börjar närma sig.. Man vill bara veta mer. Nu har jag läst alla tre och hoppas att det stämmer att det kommer en fjärde.

1 kommentar:

  1. Jag och mina föräldrar tillbringade en sommar med att lyssna på ljudböckerna tillsammans. De var olidligt spännande. Pappa frågade skall vi inte ta och lyssna nu? Vi jag och mamma var inte sen att haka på! Jag hoppas ochså att det kommer en fjärde. Han hann ju skriva bra mycket och sambon var ju involverad. Har du läst Joahan Theeorins böcker som utspelar sig på Öland? Första boken heter "Skumtimmen". De andra är ochså bra. Men börja med den första. Dessa böcker blev ochså favoriter i familjen men nu i pappersformat. Kramis Zinnia

    SvaraRadera