Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

torsdag 7 juli 2011

Kirsty Crawford - Andra Kvinnor

Tragisk bok faktiskt.. Vet inte vad jag riktigt ska tycka men visst jag läste ut den och gav den en tvåa.Bella Balfour vill egentligen inte alls flytta till landet, hon är ju en storstadstjej! Men eftersom det alltid varit hennes mans högsta dröm låter hon sig till slut övertygas och ger upp sitt utåtriktade liv i London. Tillsammans med sina två barn flyttar de till ett gammalt hus på den engelska landsbygden. Där träffar Bella Jane, den sorgsna änkan som äger halva det gods som är närmsta grannen. Jane gör allt för att behålla sin del av huset trots alla ekonomiska bekymmer det innebär. Den andra halvan ägs av ett par, Ben och Sam, som har förvandlat sin del till ett hypermodernt och påkostat hem. Lika mycket tid som Sam lägger på sitt perfekta hem, lägger hon på sitt eget utseende.

Obevekligt dras Bella, Jane och Sam in i varandras liv. Det visar sig dock att allt inte alltid är som det verkar, och att hemligheter döljer sig under ytan även i de finaste hemmen.

Andra kvinnor är en varm och känslosam roman för och om kvinnor och relationerna dem emellan. Den handlar också om hur komplicerat det kan bli när människor försöker upprätthålla fasader som måste rasa samman förr eller senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar