Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

måndag 12 mars 2012

Solstrålar - del 1 Små bevis på kärlek.


Efter ett par veckor med böcker som kräver lite konsentration är det ganska skönt att öppna pärmen till en riktig fullproppad Harlequin roman. Fyra böcker i en gör ju dess utom att man inte behöver vara orolig att läsningen ska tryta på en gång. Ska nog ta som vana att läsa en lättsmält bok mellan varje deckare... Härligt är det ändå att bara läsa och njuta av ordets makt...

Rebecca Winters - Våga chansa
Uploaded from the Photobucket Android AppSista chansen att få barn håller på att glida Andrea ur händerna.
Förslaget från hennes attraktive chef att han kan försöka göra henne gravid är minst sagt chockerande! Innan Andrea vet ordet av haar hon lämnat sitt gamla liv och flyttat i hop med honom. Men hon vet inte allt om sin charmör till chef...

Sara Craven - Och ödet förde oss samman.
Polly Fairfax lämnar Italien i vredesmod, bortkörd av Sandro Domenicos maffiakontakt. Väl hemma i England upptäcker Polly att hon väntar barn. Inte långt efter att barnet fötts dycker Sandro upp i hennes liv igen och nu vill han att Polly ska följa med till Italien - och gifta sig med honom.

Kathie DeNosky - Andlöst möte
Det är nu eller aldrig! Katie vet precis vem hon vill ha som pappa till sitt barn. Jeremiah Gunn har rätt ålder, är attractiv och vältränad. Mer vet hon inte, men han är hennes enda alternativ.
Jeremiah har aldrig fått en så rak fråga. Men visst, han kan tänka sig att ställa upp som donator - men bara om dom gör barn på det traditionella sättet!

Liz Fielding - Det vi en gång var...
Deras känslor är så starka att Fleur och Matt tror att ingenting kan skilja dem åt. De gifter sig och hoppas få slut på en bitter familjefejd. men så blir det inte och dom skiljs åt. Trotts åren som gått har Matt inte glömt Fleur - eller förlåtit henne. Och när han får reda på att deras äktenskap som varade en enda natt resulterade i en son är han fast besluten att kräva rätten till sitt barn... Och till sin hustru?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar