Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

torsdag 12 april 2012

Sommarvindar 4x Penny Jordan

Uploaded from the Photobucket Android AppSå där ja då har man klarat av lite slöläsning igen. Kan inte förstå hur det alltid kan uppstå så konstiga missförstånd i denna ty av böcker. Hur korkade är egentligen människorna.


Uppdrag: Förförelse
Brough vet inte vad han ska ta sig till med den provokativa kvinnan som både stör och lockar honom. Vad är Kelly ute efter? Ett knep att testa hennes avsikter kan ju vara att chocka henne med en kyss...


Falskt spel
Hämnden är inte alltid så ljuv. Det inser Ward när han motvilligt dras till Kate. Han vägrar att tro att denna fantastiska kvinna är en bedragerska av värsta sorten. Och vad som händer när hon återfår minnet vill han inte tänka på..


Uppdrag i Prag.
Vis av erfarenhet tänker Beth inte låta sig snärjas av någon opålitlig man igen. Men när hon i Prag möter den charmige Alex som visar henne runt, är hon nästan beredd att omvärdera sina åsikter.


Efter regn kommer sol
Dee har aldrig glömt det smärtsamma uppbrottet från Hugo. När deras vägar oväntat korsars igen är känslorna lika starka som förr. Men de kan omöjligt ge efter för sin brinnande längtan innan Dee avslöjat den mörka hemlighet hon bär på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar