Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

onsdag 6 mars 2013

// BRA TIPS!! // prenumerera på bloggar


Varför ska man prenumerera på bloggar?

1. För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och ”leta” efter uppdateringar. 

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin eller google reader så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Bloglovin och google reader är verkligen internets gåva till oss som gillar att läsa bloggar. Jag har varit medlem sen jag började blogga men fattade först för nåt år sedan sen just hur jävla bekvämt och BRA det är! Istället för att sitta och tramsa runt och klicka in på alla bloggar du läser en och en så går du bara in på google och får alla nya inlägg presenterade på EN sida. HURRA!! Och DÄRIFRÅN kan du sen klicka dig vidare till de inlägg du faktiskt vill läsa. (och så kan man gilla inläggen om man vill)  Enda nackdelen jag kan se är att man inte ser bloggen i dess riktiga skepnad. Men man lär sig hantera det oxå.  

Så jag tycker att alla ni bör skaffa ett eget bloglovin/google reader konto , inte för min skull utan för att det är jävligt bekvämt, speciellt om man följer flera bloggar. Man håller lätt reda på vilka inlägg man har läst, vilka inlägg man vill läsa osv. AMEN NI FATTAR NU VA? Det är enkelt att skapa ett konto också, det tar ungefär 2 minuter sen är man klar. (finns fler verktyg typ Bloggkeen eller google reader också om man hellre vill det. Själv använder jag det sistnämnda mest...men bloglovin är oxå toppen...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar