Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

tisdag 6 juli 2010

Åh vad underbart… Så är det… Eller Hur???

Hittade en text upptejpad på väggen på våran personal toalett. Det blev att man satt lite längre än man behövde faktiskt… Jag fick ett par sköna fniss innan det var dags att ta tag i allvaret och jobbet igen…

GRILLNING!!!

Efter 5 långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här. Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till, eftersom det är den enda matlagning en man gör. Förmodligen eftersom det medför vissa risker. (Tändvätska och eld osv) När en man erbjuder sig att grilla händer följande:

 1. Kvinnan handlar all mat.
 2. Kvinnan gör en potatis rätt, sallad, vitlöksbröd, en eller två såser och förbereder efterrätten.
 3. Kvinnan marinerar köttet, lägger det på en tallrik tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen – med en öl i handen.
 4. HÄR KOMMER DET VIKTIGA!!!  Mannen placerar köttet på grillen.
 5. Kvinnan tar fram glas, bestick, tallrikar, servetter, underlägg och så vidare.
 6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medans han försöker att rädda köttet.
 7. VIKTIGT IGEN!!! Mannen tar bort köttet från grillen och lämnar över det till kvinnan.
 8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon lagt på en ren duk.
 9. Efter maten dukar kvinnan av och diskar.
 10. OCH VIKTIGAST AV ALLT!!! Allihopa tackar mannen för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.
 11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon njutit av sin matlediga dag???? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han misstänkt länge) att det går aldrig att göra en kvinna nöjd.

Jag vet inte den ursprungliga skribenten men denne någon har nog fångat alla oss kvinnors tankar kring en grillmåltid. OBS!! jag kanske ska säga att det finns undantag.. Men de är få…

Killevippen!!!

1 kommentar:

 1. Näe inte hemma hos mig iaf. Fördelningen är att jag sitter och slappar i en solstol med ett glas vitt medans maten blir klar, testa det häääärligt... ;-D

  SvaraRadera