Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

söndag 4 juli 2010

En ensam helg…

Helgen som har gått har jag tillbringat som gräsänka. Jonas tog barnen med sig till Stockholm för att skjuta SM. Det gick väll inte så där jätte bra men dom har haft en jätte bra helg. Emma och Adam har haft en bra helg med farfar och Hilkka. Hilkas barnbarn och dotter har varit toppen om jag förstått det rätt.

Själv har jag haft en helg då jag hade tänkt hinna med en massa. Men vad gör man… Torsdagen.. Jag sov till halv fyra, sedan fick jag besök… Bjuden på grillat på kvällen vilket gjorde att hela dagen gick.

Fredagen sov jag bort… Åhhh så skönt det är att sova utan att störas… Eftermiddagen konstaterade jag att jag inte ska klippa gräs. Snacka om att jag fördärvade mina armar av det. Har man inte ont innan så får man ont efteråt. Tur att Frida klippte halva…

IMG_0032

Så blev det då lördag… Lerdalaboden väntade på oss. Oj vad kul.. Jag bara älskade denna butik. Dom hade vad jag behöver och lite till. Även om jag trodde att den var större.. Men jag fick tag på 5 nya projekt… Sedan var det A6 och IKEA.. Finns det något bättre… Shoppa är inte min starka sida men jag handlade faktiskt lite… Vid sex tiden var vi hemma och tog ett dop i Alpskogska poolen… Skönt värre..

SDC11310

Kvällen tillbringade jag hos en riktigt god vän.. Åh så gott att tjata bort ett par timmar..

Killevippen!!!

4 kommentarer:

 1. ;-) Ja dagens skörd från Lerdalaboden ja...
  Visst hade vi en urkul dag,måste vi snart göra om.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Nästa tur blir till GrunneboGarn, fast Ås brukar ju vara trevligt att åka till också när de har lite handarbeten där.
  Här virkas det sjal (jag) och djur (Frida) för fullt.
  //Kramiz

  SvaraRadera
 3. Jag älskar Fame Trend. Jag använder det garnet till allt.
  Har du sett nya Fame Rand? Helt underbart garn.

  SvaraRadera
 4. Här finns fame rand.
  http://torgstenen.se/-fame-rand-garn-1141.html

  De har Introduktionspris:D

  SvaraRadera