Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

tisdag 15 februari 2011

Slöläsning!!

Jag har efter en hel del grubblande kommit fram till att jag ska ta med allt jag läser i min boklista. Nu är det ju så att många av slöläsningsböckerna jag läser är av Harlequintyp. Och dessa går ju bara inte att betygsätta.. Det är ju bara en stunds avkoppling. Men i vilket fall som helst kommer dom att hamna i min lista över lästa böcker. Om det är rätt eller fel får var och en besluta.

De senaste två dagarna har jag i alla fall läst:DSC00264

Lördagsromanen A47 Oskyldigt misstänkt av Carol Ann Bird

“Vem hade mördat miljonären Charles Fox? Polisen misstänkte Annabella och hon måste hitta den skyldige. Skulle Tim kunna hjälpa henne?”

 

 

För att genast fortsätta med:

DSC00265Underverk tar tid.. av Zelma Orr. Harlekin Silverserien nr 6

“Som sjuksköterska i ett indianreservat i Arizona visste Stacey vad hårt arbete innebar. Stekande sol, fattigdom, ont om mediciner, och sand, sand överallt. Stacey var tvungen att göra något radikalt.. Hon tog mod till sig och steg in på Greg Fields kontor…

Greg var en framgångsrik arkitekt och han, tänkte Stacey, borde kunna hjälpa till att skaffa fram pengar och förnödenheter till reservatet…”

1 kommentar:

  1. jag har en låda under sängen med dylika. Vissa författare är riktigt bra. Synd att de försvinner i floden av det dåliga. Synd att de buntas ihop. Jag har några favoriter de läser jag lika regelbundet som Jane Austen. Syrran läser dem när hon är trött. Hon är lärare och vissa dagar...Ha det gott Zinnia

    SvaraRadera