Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

onsdag 8 juni 2011

Liz Tuccillo - Resehandbok för singlarLite fniss fanns det med i boken... En hel del av olika kulturer fick man lära sig, nu är det Helle & Linda som får ta del av det....


Av medförfattaren till Sex and the City och He´s not that in to you

En vanlig dag i oktober får Julie Jensen nog! Hon är trött på sitt singelliv i New York och trött på sina dysfunktionella vänner som aldrig tycks kunna göra något rätt. Julie bestämmer sig för att ge sig ut i världen för att se hur andra i hennes situation lever. Hon lämnar sitt hem, sitt jobb, sin familj och sina vänner till förmån för Paris, Rio, Sydney, Bali, Beijing, Mumbai och Reykjavik.

Det blir en omtumlande resa där Julie blir kär, får sitt hjärta krossat, upptäcker världen och lär sig mer än hon någonsin trodde var möjligt. Full av ny kraft återvänder hon till New York där hon bestämmer sig för att skriva en bok om det fruktade singellivet!

Liz Tuccillo har skrivit en rolig, fartfylld och insiktsfull roman för alla kvinnor, singel eller inte. Hon har tidigare skrivit Dumpa honom! (He´s Just Not That Into You) och hon var även en av författarna till tv-serien Sex and the City.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar