Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

tisdag 16 augusti 2011

Slöläsning....

FYRA BÖCKER I EN BOK 

Om ödet vill - Barbara Hannay.
En kort romans och sedan försvann han. Meg förbannar den dag hon hittade flaskposten som innehöll ett kärleksbrev och ett testamente. Om det inte varit för den hade hon aldrig blivit förälskad i playern och multimiljonären Sam Kirby - eller gravid. 

Ormen i paradiset - Lynne Graham
Emelie lämnar sin man Durante och flyttar tillbaka till England med deras lille son. Men han är inte beredd att ge upp kärleken.Ingen av dem vet att någon gör allt för att hålla dem isär, en orm i det som skulle ha kunnat vara deras paradis...

I minnets vrår  - Kate Walker
Serena vaknar upp på sjukhuset med minnesförlust. Hon kan inte förstå varför den charmige Rafael vill att Serena bor hemma hos honnom medans hon tillfrisknar. Är det för att han behöver en barnflicka till sin son. Undan för undan kommer minnet tillbaka och och hon inser sakta men säkert vem han egentligen är.

Kärlekens tabu - Penny Jordan
Han erbjuder henne en miljon pund om hon delar hans säng och ytterligare en miljon om hon föder hans barn. Imogen behöver visserligen pengarna till projektet med gatubarn. Men vågar hon ännu en gång att förlora sitt hjärta?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar