Besökare sedan 10 Maj 2010

susnet statistik Totalt.. Denna månad... Denna Vecka... I dag...

fredag 30 juli 2010

Livet går vidare...

Hej. Har haft det lite jobbigt just nu och har inte orkat skriva även om jag har haft en massa att skriva... Livet blir inte alltid som man tänkt sig och det har jag verkligen fått känna av sista veckan.. Det enda jag vet nu är att jag kommer att gå ur det här starkare än jag gick in i det... Många tårar och hårda ord i mina tankar har det varit, men jag kommer att klara mig mycket bättre än jag trodde för en vecka sedan... Nu ska jag bara ta ett steg i taget och bygga upp ett nytt liv. Jag tackar alla mina vänner för allt stöd jag har fått och allt stöd jag hoppas att jag kommer att fortsätta få. Det kommer inte att bli lätt men jag kommer att klara det... Det vet jag.. Jag kanske kommer att ösa galla över både det ena eller det andra men snart (hoppas jag) kommer livet att åter få en mening..
Nu öser regnet ner utanför och smattrar på mitt husvagnstak.. Så mysigt att bara sitta här i tysthet och tänka...

Killevippen!!!

4 kommentarer:

 1. Det blir en jobbig tid först, men sedan kommer du att må bättre och bättre för varje dag. Ta din tid på dig att läka, och stressa inte, för då kommer det att slå hårdare vid ett annat tillfälle.

  SvaraRadera
 2. Det är klart att det är jobbigt. Det vore konstigt annars. Men du vet att vi finns när du behöver oss. Om det bara är för att brata vardagsbestyr över en kopp te, eller att få rasa av sig över ett glas vin, så finns vi här.
  Vi hörs idag eller när du kommit hem...
  //Kramen

  SvaraRadera
 3. Vill bara skicka en kram och önska dig små stråk av ljus som letar sig in i ditt hjärta lite nu och då!
  Maria

  SvaraRadera
 4. Du är stark och klarar detta Elisabeth och det är gott att höra att du har ett så bra självförtroende.Kram på dig.

  Stefan

  SvaraRadera